Wednesday, July 1, 2015

Wednesday, July 1, 2015

SALE SHOPPING

Muhun iski nyt sitten kesäflunssa :( Toivottavasti parin päivän lepäilyllä selätetään tämän. 
Mulla olikin nyt tänään sitten hyvin aikaa kuvailla alelöytöjäni :)

thumb_DSC_0033_1024 3
Mango
Oon koko kevään jo etsinyt tämmöistä safari henkistä mekkoa. Väriltään ihan khaki ja tykkään erityisesti noista isoista taskuista. Pidän tätä ehdottomasti jonkun kultaisen ohuen vyön kanssa. Laitoin tähän kuvaan nyt Boohoon vyöni. Tämä mekko oli kyllä ihan superkiva löytö ja hintaakaan ei jäänyt kuin kymppi! 


thumb_DSC_0084_1024 5
Mango
Tämmöisiä perus rentoja t-paitoja tarvitsee aina! Ajattelin, että tämä on tosi kiva nyt kesällä heittää vaan shortsien kaveriksi päälle. Rusketus vielä kruunaisi värin! Hintaa taisi olla muutama euro. 


thumb_DSC_0090_1024 3
Mango
Aiemmin jo kenkä postauksessa esittelemäni sandaalit. Hintaa jäi 20€.

thumb_DSC_0072_1024 5
H&M
Takaa pidempi neuletoppi haalean vaaleanpunaisena, vaikka kuva ei ihan oikeaa väriä tuokkaan esille. Tykästyin tähän heti! Väri oli ihan täydellinen ja tää on tosi kiva leggingsien tai ihan housujen/shortsienkin kanssa. Taisi olla 5€ tai 7€.


thumb_DSC_0048_1024 3
H&M
Mulla tulee tosi harvoin ostettua huppareita, niin nyt alennusmyynneissä olikin hyvä sauma korjata tämä tilanne. Näitä tarvii aina salille mennessä ja muutenkin kotona hengaillessa. Neonkeltainen värikin on just pirtsakka! Hinnaksi jäi 10€.

thumb_DSC_0089_1024 3
H&M
Tämä oli kylläkin ihan normaali hintainen. Mustaa perushametta oon etsinyt jo pitempään. Jokaisella naisella pitäisi mielestäni olla musta kynähame vaatekaapissa! Sitä tarvitsee niin moneen eri tilaisuuteen ja voi yhdistellä monella eri tapaa. Tämä hame multa löytyykin jo harmaana, joka näkyy tässä postauksessa. Olen yrittänyt etsiä mustana, mutta ei koskaan aiemmin ole ollut kokoa. 10€!


thumb_DSC_0153_1024
Käsikorut & kaulakoru: H&M // Sormukset Lindex & Gina Tricot

thumb_DSC_0172_1024
thumb_DSC_0137_1024 2
Vila
Tämäkin hame oli normaali hintainen. Löysin ensin tuon mustan (kuva vähän vääristää väriä taas) ja rakastuin siihen ihan täysin! Trikoota oleva tiukka maxihame, jossa on molemmilla puolilla halkiot. Tämä istui todella hyvin ja tuntuu päälläkin niin mukavalta. Mun oli sitten ihan pakko metsästää tämä myös harmaana ja sainkin sen loppujen lopuksi netistä tilattua, kun tuli täydennystä kokoihin huh! Nämä hameet tulee olemaan myös tosi käteviä syksynkin tullen, sillä näitä voi silti hyvin kesän jälkeenkin yhdistellä arkeen. 13€ oli vain hintaakin. 

Löytyikö lempparia löydöistäni? Oletteko itse tehneet hyviä löytöjä aleista? :)

No comments :

Post a Comment

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio