Sunday, July 19, 2015

Sunday, July 19, 2015

ÉDITION LIMITÉE

thumb_DSC_0021_1024 5
thumb_DSC_0014_1024 7
thumb_DSC_0175_1024 2

Toppi // Seppälä
Farkkushortsit // Kirppis DIY
Laukku // Mohito
Sandaalit // River Island
Käsikorut // H&M

thumb_DSC_0009_1024 6
thumb_DSC_0170_1024 4
thumb_DSC_0016_1024 8
Kävimme eilen purjeveneellä purjehtimassa. Purjehdimme saareen, jossa paistoimme makkaraa ja söimme eväitä. Hauskaa, kun isälläni on moottorivene, jolla kävimme juhannuksena ajelemassa ja hänen naisystävällään on purjevene, jolla siis nyt kävimme! Laitan myöhemmin kuvia meidän purjehdus reissusta :) 

Tässä nyt kuvia asustani! Nopeasti ennen veneeseen nousua satamassa räpsimme kuvat. Todella hyvä tuuri kävi, että meille sattui lämmin päivä! Asuna oli kirpparilta löytämäni farkut, joista olen itse tuunannut shortsit. Yläosana toimi tämä ihana édition limitée toppi. Hopeilla yksityiskohdilla asun kruunaus ja iso laukku piti ottaa mukaan, jonne mahtui lämpimämpää vaatetta, kun veneessä kuitenkin tuuli kovasti. 

Ihanaa sunnuntaita :*

2 comments :

  1. Vitsi sulla on aivan mahtava blogi! Selasin aika monta sivua sun postauksia läpi ja pakko sanoa, että sulla on aivan ihana tyyli! Samaan aikaan persoonallinen ja kokeileva, mutta kuitenkin sen verran perus, että siitä on helppo jokaisen inspiroitua ja saada vaikutteita. :) Toisekseen oot aivan mielettömän kaunis ja sun kroppa on upea! Luin myös, että oot päässyt Amsterdamiin opiskelemaan muotialaa. Mua kiinnostaa toi kaupunki ihan mielettömästi, joten toivottavasti teet sieltä sitten muhkeita ja kuvarikkaita postauksia. :) Siellä on varmaan upeat puitteet myös asukuville! Jään ehdottomasti seurailemaan! :-)

    http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. Voi että, mikä ihana kommentti!! Kiitos paljon kehuista ja ihana kuulla, että tyylistäni on helppo saada inspiraatiota :) Amsterdam on huikea kaupunki, joka tulee varmasti näkymään paljon postauksissani ja teen myös itse kaupungista, paikoista jne erikseenkin postauksia :) Sanoppa muuta! Mahtavaa, kiitos vielä sinulle Leni! :*

    ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio