Friday, June 12, 2015

Friday, June 12, 2015

PALE BLUE SHIRT

thumb_DSC_0078_1024

thumb_DSC_0041_1024 2

thumb_DSC_0104_1024 2

Paita // Gina Tricot
Kaulakoru // H&M
Housut // Gina Tricot
Kengät // GX by Gwen Stefani
Laukku // Icing

thumb_DSC_0079_1024

thumb_DSC_0077_1024

Moikka pupuset! 
Se on perjantai jo taas :) Oon ollut vähän masentunut viime aikoina, kun ei se kesä tunnu ikinä alkavan.. Ei ole huvittanut oikein tehdä edes mitään. Salillekkaan en ole koko viikolla saanut itseäni. 
Onneksi viikonloppu ja ainakin tästä eteenpäin on kivoja juttuja tiedossa, niin ehkä se tästä! 

Tämmöistä oli eilen päällä ja kuinka vaikeaa oli taas kuvaus!! Tuuli on vaan niin järjetön, että kuvauksesta ei tule yhtään mitään. Harmittaa, kun on aina mielessä miettinyt millaisia kuvia haluaa ja sitten ei pääse toteuttaan niitä, kun sää on mitä on.. Tässä nyt muutama kuva kuitenkin asusta. En vaan tykkää tehdä asioita puolitiehen. Tykkäsin tosi paljon tämän asun väreistä. Paita on siis tuollainen ns. jäänsininen! Jalassa mulla on Uinon blogista voittamani GX by Gwen Stefanin kengät. Miettikää, mä voitin!!! :D Noi onkin kalleimmat kengät mitä nyt omistan.. Mutta ei niistä sen enempää vielä, aion ensi viikolla tehdä postauksen muutamista uusista kengistäni niin näistäkin sitten tarkemmin tulee siinä :)

Sain vihdoin säätämisten jälkeen blogini Blogloviniin! Oikealta sivupalkista löytyy Bloglovin-nappi josta pääsee suoraan seuraamaan :)
Kivaa viikonloppua!! xx

4 comments :

 1. You Look very pretty.

  Liebe Grüße Kristina von KDSecret

  ReplyDelete
 2. Tosi kivan värinen toi paita,kesäinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :* Tykkäään itsekkin kovasti :)

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio