Sunday, June 28, 2015

Sunday, June 28, 2015

MUA TILAUS

Tein viime viikolla jo kauan mielessä olleen tilauksen Make up Academylle. Monista blogeista oon lukenut kokemuksia ja halunnut itsekkin kokeilla kyseisen merkin tuotteita. Kaikki tuotteethan ovat ihan älyttömän halpoja.. Pari juttua oli, joita oikeasti tarvitsin niin oli hyvä syykin tehdä tilaus.

thumb_DSC_0015_1024 6
thumb_DSC_0039_1024 3
Mosaic Bronzer, sävyssä Natural Glow 3,50€.
Aunrikopuuterille oli tarvetta, en tykännyt nykyiseni sävystä. Luin tästä jo ennakkoon paljon kehuja ja täytyy sanoa, että ihan loisto tuote! Sävy ja pigmentti tosi hyvä. Eikä ole juurikaan "kimallusta", joita useissa aurinkopuutereissa on.

thumb_DSC_0022_1024 5>
Intense Colour Eyeliner Pencil, Snow white 1,40€.
Valkoinen kajaalikin on päässyt loppumaan, niin ajattelin, että samahan se on kokeilla sitäkin nyt samalla. Niin edullisestikkin, kun saa.. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, harvoin valkoiset kajaalit on oikeasti hyviä. Kuten tästäkään kajaalista ei ollut juuri mihinkään. Nimensä mukaisesti koko Intense Colour puuttui. Valkoista väriä ei siis tullut kynästä juuri mitään. Eli taidan pitäytyä MACin superhyvässä pigementoidussa kajaalissa. 

thumb_DSC_0069_1024 3
Brow Kit Dark, 4,90€.
Olen vuosia käyttänyt Lumenen kulmakynää, välillä tullut muitakin kokeiltua, mutta aina palannut Lumeneen. Olen jo pitempään suunnitellut, että voisi kokeilla tämmöistä siveltimellä levitettävää väriä. Luin tästäkin tuotteesta paljon kehuja ennen tilaamista ja odotin tätä koko tilauksesta eniten. Ruskean sävy oli itselleni liian vaalea ja musta tietenkin liian tumma. Yritin niitä molempia sekoittamalla saada oikean sävyn, tuli ehkä silti vähän liian tumma. Viimeistelin kulmat paletissa olevalla geelillä, josta tykkäsin tosi paljon. Karvat saa kunnolla viimeisteltyä siistiksi! Tykkäsin kyllä kovasti  tästä tuotteesta, pitää vain harjoitella muotoilua ja juuri oikean sävyn saamista. Kestää varmaan hetken, että tottua käyttämään tätä.

thumb_DSC_0050_1024
Out There Plumping Lipgloss, Buff 2,80€.
Lisäsin vielä tilaukseen tämän huulikiillon. Sävy ja koostumus oli juuri oikeat! Nimensä mukaista täyteliäsemmiltä näyttävät huulet -efektiä ei kyllä ole. Mutta muuten hyvä, edullinen perus huulikiilto :)

thumb_DSC_0074_1024 3
Voin kyllä lämpimästi suositella MUA:lta tilaamista. Tilauksen teko oli helppoa ja saapui nopeasti perille. Tuotteetkin vastasivat kyllä täysin sivulla olevia kuvauksia. 

Tuleeko mieleen kysyttävää MUA:lta tilaamisesta? :)

4 comments :

 1. Ootpas tilannut kivoja juttuja!:) Tuo aurinkopuuteri vaikuttaa hyvältä!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Sofia! :* Se oli kyllä tosi hyvä, suosittelen :)

   Delete
 2. pakko oli käydä kurkkaamassa tuo sivusto ja voih, hyvältä vaikutti :) ehkäpä saattaa tilaus lähteä mikäli sikäli ymmärrän tuosta tilaamisesta mitään ;) mitkä maksuvaihtoehdot tuolla muuten on? ja onko tilaaminen helppoa?

  ReplyDelete
 3. Hei mahtavaa! ;) Tilaaminen oli kyllä
  todella helppoa, ei mitenkää muista sivuista poikkeavaa! Hmm nyt en kyllä muista mitä kaikkia vaihtoehtoja oli mutta itse maksoin ihan pankkikortilla vaan :)

  ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio