Thursday, June 25, 2015

Thursday, June 25, 2015

FAVORITE LUNCH

Moikka <3 
Teen nyt vähän erilaisen postauksen mun nopeasta lemppari lounaasta. 
Mulla on aina tapana syödessä katsoa samalla jotain seuraamistani sarjoista. Jotenkin se ruoka + sarja on vaan niin ihana yhdistelmä, mun päivän nautintohetki! Pyrinkin siis aina, kun on aikaa toteuttamaan tämän. Tartutin myös tämän tavan poikaystävääni, kun tapasimme.. 

thumb_DSC_0006_1024 2
thumb_DSC_0027_1024 4

Alkoi taas himottamaan avokado-kananmuna ruisleipiä, joka on noussut tänä keväänä kyllä mun ykkös lounaaksi! Nopeaa ja herkullista. Ja näihin leipiin tulee tosiaan himo.. Voisin syödä vaikka joka päivä! Herkuttelun yritän pitää yhdessä päivässä viikkossa, mutta juon aina päivässä yhden lasin kokis zeroa ja kolme palaa tumma suklaata jälkkäriksi.


thumb_DSC_0015_1024 5
thumb_DSC_0025_1024 3

Seuraamistani sarjoista katsoin The Only Way Is Essex, joka on The Hills -tyylinen sarja, mutta briteistä. Seurataan Essexissä (Lontoon vieressä) asuvien hyvännäköisten varakkaampien ihmisten elämää. Tästä alkoi juuri 15 kausi ja heillä on yleensä tapana aloittaa joka kausi, sillä että he ovat jossain muualla kuin Essexissä, kuten tällä kertaa Marbellassa. Aiemmin ovat olleet mm Ibizalla, Teneriffalla ja Vegasissa. Olen kyllä seurannut kyseistä sarjaa alusta alkaen, mutta ensimmäiset kaudet kyllä eivät ole niin hyviä..

Mikä on tällä hetkellä teidän lempi lounaanne? Onko teilläkin ruoka + sarja -tapaa? :)

No comments :

Post a Comment

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio