Saturday, May 23, 2015

Saturday, May 23, 2015

STRIPED

thumb_DSC_0103_1024
thumb_DSC_0115_1024
thumb_DSC_0164_1024 3

Paita // H&M
Farkut // Bershka
Kengät // Seppälä
Laukku // Icing
Kaulakoru // H&M

thumb_DSC_0084_1024
thumb_DSC_0166_1024
thumb_DSC_0069_1024

Kerroin vähä aikaa sitten, kuinka mulla on tapana etukäteen suunnitella asuja. Tämän takia mulla ei ole juuri koskaan asukriisejä. Mutta tänä päivänä oli ja paha sellainen! Tiesin vaan sen, että haluan laittaa vaaleamman alaosan ja pää löi muuten tyhjää. Selailin mun ylös kirjoittamia asuideoitakin ja mikään niistäkään ei oikein tuntunut sopivalta just siihen fiilikseen ja säähän. Pyörittelin vaatteeni läpi moneen kertaa ja ei oikein mistään tullut tunnetta, että hei tämä! 
Päädyin sitten lopulta tämmöiseen simppeliin asuun. Nämä kengät oli löyty viime kesän aleista, Seppälästä. Hullua, että tämän vuoden kesä aleihin on enää alle kuukausi!! Oon pyrkinytkin nyt hankkimaan vaan oikeesti jotain tarpeellisia juttuja, kun kohta kaikki on kuitenki alessa. Toivottavasti tänä vuonna löytyy jotain yhtä kivaa kuin nämä kengät.. ;)

5 comments :

 1. Kiva asu ja jotenkin tosi kiva tuo kuvauspaikka! :D Just tollanen, ettei heti ekana tulis mieleen mennä kuvaamaan tonne, mutta näyttääkin sitten tosi hyvältä :D Ja ai Seppälästä nuo kengät?! :D Tarvisin just tollaset.. Toivottavasti nytkin löytyy jostain alesta sitten! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :* Haha, tuota noin tää kuvaispaikkahan on meidän parveke :D Siinä aina napataan asukuvat, kun ei muuten keretä tms! Joo Seppälästä löytyi. Tän tyylisiä on kyllä nyt tosi paljon niin luulis löytyvän jostain! :)

   Delete
 2. mmmh dat ass ;) ah!

  ReplyDelete
 3. WAU mikä pylly!! ;)

  ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio