Wednesday, April 8, 2015

Wednesday, April 8, 2015

STRIPES
Poolo / Stradivarius
Farkut / Cubus
Laukku / Plico
Nilkkurit / Bik Bok 
Blaaah, oon niin kyllästynyt näihin nilkkureihin ja saappaisiin.. Ne on vaan niin tylsiä! Keväällä/kesällä on niin paljon enemmän erilaisia mahdollisuuksia jalkineidenkin suhteen. Yksinkertaisestakin asusta saa ihan erinnäköisen kun on mahdollisuus laittaa erikoisemmat kengät. Tääkin asu olis näyttänyt ihan eriltä, jos olis ollut mahis laittaa muut kuin talvikengät jalkaan. Jotenkin vähän mennyt fiilis pukeutumisesta tällä hetkellä, kun odottaa niin paljon ilmojen lämpenemistä ja mitä kaikkia eri mahdollisuuksia se tuokin pukeutumiseen mukanaan..

Onko teillä samoja fiiliksiä?

4 comments :

 1. Upealta näyttää! :) Joo samoilla linjoilla täälläkin, ootan niin paljon kesää ja sitä että saa heittää tylsät nilkkurit kaapin perukoille ja ottaa taas käyttöön kaikki ihanat remmikorkkarit ja avokkaat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! :* Hyvä kuulla etten oo ainoa!! Toivotaan, että noi lumet nyt pysyykin poissa lopullisesti ja aurinko alkaa kunnolla paistaan ja lämmittään :)

   Delete
 2. Upealta näyttää! :)<3 jotenkin simppeli mutta kuitenkin tyylikäs kokonaisuus <3 Joo samoilla linjoilla täälläkin, ootan niin paljon kesää !! Jotenkin ei osaa pukeutua nyt ollenkaan :D

  ReplyDelete
 3. Kiitos paljon! :) Vielä ku olis vaa jotku erit kengät saanu niin olisin ite ollu paljon tyytyväisempi ;b Joo tää on tää inhottava välivaihe :D

  ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio