Monday, April 20, 2015

Monday, April 20, 2015

SATURDAY NIGHT OUTFIT


Paita / H&M
Hame / H&M
Laukku / H&M
Kengät / Ebay


Mun ihan pakko kertoo, kuinka paljon mua harmittaa mun kuvien laatu.. Niin älyttömän paljon ja monesti tulee tosi paha mieli, kun ne on niin huonolaatuisia. Eikä tekis sen takia mieli edes julkaista mitään tai tehdä postausta. Ihmisinä oon sellainen että, jos jotain teen niin haluun tehdä sen niin hyvin kuin mahdollista, aina pyrkiä parhaaseen ja kehittymään kaikessa. Mutta nyt on sellainen tilanne että käytän siskoni tosi vanhaa Nikonin järjestelmäkameraa ja ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta sijoittaa uudempaan kameraan. Näillä siis mennään, tälle tilanteelle ei oikein mitään voi tehdä. :( Yritän kyllä heti, kun on mahdollista niin hankkia uuden kameran! Ja pitää nyt vaan yrittää kuvailla mahdollisimman kivoissa paikoissa, kun on mahdollista ja aikaa. Yrittää myös ajoittaa asujen kuvaus sillain että olis mahdollisimman paljon luonnonvaloa. Koittakaa kestää, teen parhaani näiden kans!! :*

2 comments :

  1. Mun mielestä oot turhan itsekriittinen :) En huomaa mikä sun kuvien laadussa olisi huonoa ja anyways, aina voi ajatella olevansa taiteellinen ja erottuvansa siten kiiltokuvamaisten kuvien joukosta ^__^ Ei sitä voi liikaa itseänsä piiskata. Ps. Nätti asu, itsekin tykkään kovasti kynähameista ja on kiva saada inspistä niiden yhdistelyyn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon kommentistasi ja kiva kuulla! :) Joo tuo totta kyllä ;b Minäkin olen ihastunut kynähameisiin kovasti ja olisikin kiva löytää hyvin istuva musta kaima seuraavaksi!

      Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio