Saturday, March 28, 2015

Saturday, March 28, 2015

MINT
Neule / Boohoo
Farkut /  Bershka
Laukku / Plico
Nilkkurit / Bik Bok

Tämmönen simppeli asu tältä viikolta. Tää minttu neule on yks mun lemppareista. Nyt täällä ollaankin vähän flunssan kourissa ja pari päivää ihan lepäilty vaan. Huomenna pitäis jaksaa mennä poikaystävän perheen luokse syömään niin saa olla ehkä taas ihmisen näköne, jeee! 

Kivaa lauantaita <3

4 comments :

 1. Voi ei säki oot napannu flunssan :( mä en oo jaksanu ees lukea tän taudin takia ees mitään blogeja mut nyt alan viimein tervehtyy enemmän jee!
  Ihanan värinen paita <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo nyt se iski meiänki huushollii! :/ Nonii hyvä että siellä näyttää jo paremmalta <3 Kiitos! :*

   Delete
 2. Mistä sää löydät parhaiten farkkuja? Sullakin kun kuitenkin noita muotoja on niin mitkä oot kokenu parhaimmiksi tms onko mitään vinkkejä? :'D Mulla kaikki housut jotenkin löystyy tosi nopeaa vaikka ostotilanteessa yritän tarkoituksella ostaa oikein tiukat, koska ne aina venyy.. Vaikka ne ei oiskaan mitään superstretchejä niin silti ne löystyy.. :D Ja sitten mulle jää helposti siihen pepun alle/takareisien yläosaan ja polvien kohalle hulluna ryppyyn kaikki... Niin ja parane pian!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bershakasta oon löytäny tosi hyviä, ainaki viidet taitaa olla sieltä.. Ja ostan yleensä vaan korkeella vyötäröllä, mahdollisimman venyviä ja pienellä koolla :D Muita hyviä on Ginassa Molly-mallinen farkku, niitä oon lähiaikoina ostanu kahet ja sitte ympäriinsä tulee muuten lähinnä vaan osteltua. H&M:ltä kans oon tainnu useemmat löytää! Mutta joo housujen metsästys on kyllä aina niin vaikeaa, kun muotoja alakropasta löytyy.. Nytki pelottaa että mistä oikein löydän kesäksi istuvia shortseja :'D Mulla yleensä vyötäröltä löystyy ja ärsyttää aina ku pitää olla vyö niin kireellä :( Toivottavasti autto ees vähän ja käy tsekkaan noista paikoista ehottomasti mitä sanoin! :) Kiitos :*

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio